Рус

Страница: 2 Перевізники що ви робите?

Количество постов — 28

а потім кажуть ставки впали ви же самі їх знизили. Сьогодні витягую свого рефа з волині звоню по загрузці Берестечко - Маріуполь кажу йому 11000 тис. грн. на другому телефоні висить другий перевізник і каже йому 9000 тис грн і що тут можна сказати, а потім кажуть нема чим кредит платити колеса нові купити і до чого ми ідемо. Замовники коли їм треба можуть платити добре то чого ми неможемо тримати ціну.

Совершенно согласен.
0
0
Поделиться

Наші перевізники самі збивають собі ціни а потім кажуть що неплатять.................!!!

Шановний "ЧП Томчук И.Н." з Волині,м.Луцьк,а скажіть, чого такі мізерні ставки в сторону західних регіонів України?

Тому ,що міжнародники які роблять подачу транспорту в європу , їм вже і так заплачено за подачу а лишня копійка, навіть на соляру - не помішає.
Крім того, при доставці вантажу з закордону на схід, вони стараються чим швидше забрати транспорт, під завантаження знову в європу , де ставки не рівня внутрішнім перевезенням . Тобто торгуватись зі сходу на захід за кілька грн. він не буде , бо втратиь більше на простоях.
Це слова кількох, власників міжнародників.
0
0
Поделиться
Опять международники виноваты:)
Может начинать надо с себя, а не искать виновных?
0
0
Поделиться

А Я считаю что в этом всем виноваты владельцы кредитных машин ! Думают как - да вот ща кредит возьму и через пару лет буду милионером а сам с голой жопой даже на колесо запасное нет денег и кредит платить нужно. Вот и едут за копейки думая только о себе. С ГОЛОЙ ЖОПОЙ НЕ НУЖНО БЫЛО РЫПАТЬСЯ - ЗАХОТЕЛЬ ШАРЫ ? Так не бывает! И людям все ломают! Или вы думаете что кредит выплачу и буду ездить по нормальным ставкам ! Да только ставок нормальных уже небудет - вы все поломаете!!!

Да что вы говорите? Ну у меня кредит,и что дальше!? Да я лучше постою денек-другой,чем уеду на шару(для сравнения-у меня паравозы,и езжу я от 8 до 10 грн./км),и ненужно валить с больной головы на здоровую.Я могу заявить так же как вы,что ставки сбивают те у кого кредита нет,потому что им нужно на жизнь,на ремонты,а на кредит с процентами ненужно-АРГУМЕНТИРОВАННО написал? А то чуть что,сразу-"ХТО ВСРАВСЯ-НЕВІСТКА,ТАК ЇЇ ДОМА НЕМА,НУ І ЩО,ОН ЇЇ ПАЛЬТО ВИСИТЬ." Если считать неумеют,или нет желания больше заработать(я имею ввиду на нормальную жизнь),то неважно,есть кредит или нет. А заниматься херней ненужно,человек человеку рознь,с кредитом или без.А с востока на запад цены сами сбили,потому-что хватают один поперед другого весь мусор с Ларди,бояться простоя,да лучше простой,чем за миску похлебки,есть правило-если заказчик не отправил оплаченный товар покупателю сегодня,то завтра этот товар может быть никому не нужен,а потому если подождать,не хватать мусор,весь подряд,то к вечеру или завтра можно взять нормальный фрахт за тот же груз и спокойно уехать.
Я тэбэ одын умный вещ скажю,толко ты нэ абижяйся... из к/ф "Мимино"
0
0
Поделиться

А Я считаю что в этом всем виноваты владельцы кредитных машин ! Думают как - да вот ща кредит возьму и через пару лет буду милионером а сам с голой жопой даже на колесо запасное нет денег и кредит платить нужно. Вот и едут за копейки думая только о себе. С ГОЛОЙ ЖОПОЙ НЕ НУЖНО БЫЛО РЫПАТЬСЯ - ЗАХОТЕЛЬ ШАРЫ ? Так не бывает! И людям все ломают! Или вы думаете что кредит выплачу и буду ездить по нормальным ставкам ! Да только ставок нормальных уже небудет - вы все поломаете!!!

0
0
Поделиться
Аккаунт удален

Если считать неумеют,или нет желания больше заработать(я имею ввиду на нормальную жизнь),то неважно,есть кредит или нет. А заниматься херней ненужно,человек человеку рознь,с кредитом или без.

+ 100%
0
0
Поделиться

Дорогой товарищ у меня машина кредитная но задаром неезжую. Ты что решаеш кому брать кредит а кому не брать? С таким складом ума решай вопросы по глобальней и не неси ерунду.Цену сбивают как раз те у кого большой парк это с говорят сами заказчики могу навести масу фактов.
0
0
Поделиться
Шановні перевізники, перечитайте уважно ще раз те, що написали. Знову одна й та ж сама пісня, хтось винен тільки не я. У нас почув одне слово, а собі в голові викрутив цілу систему. На рахунок міжнародників. Ми їздимо тільки до Києва, тому що у нас постійний експорт з Рівного. Раніше взагалі не підгружали машини з Києва до Рівного, але коли почали пропонувати більш-менш нормальні ставки почали підгружати. На данний момент (аж смішно казати)пропонують від 800 до 1200 грн. З такими цінами нам просто не вигідно підгружатися, тому що ми втрачаємо 1-2 дні на рейсі (маю на увазі міжнародному). Тобто за місяць виходить 4-5 днів. А це ще пів міжнародного рейса. Ось і питання де більше заробиш?????????? Мисліть логічно.
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

2/2

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы