Рус
Пропадає антифриз Преміум 420 дці.
Количество постов — 32
Прошу допомоги. Потихенько пропадав антифриз, всюди сухо, сапун вентиляціі солодкий та з емульсією. Зняли піддон, постелили папір, сьогодні другий день--- тільки масло. Що далі? Що слідуюче? На жаль, на питання про те, чи пропадає антифриз при русі чи на стоянці , відповіді не знаю. Дякую.
Прошу допомоги. Потихенько пропадав антифриз, всюди сухо, сапун вентиляціі солодкий та з емульсією. Зняли піддон, постелили папір, сьогодні другий день--- тільки масло. Що далі? Що слідуюче? На жаль, на питання про те, чи пропадає антифриз при русі чи на стоянці , відповіді не знаю. Дякую.
Если в картере то гильза или помпа было и то и то
Нужно опрессовывать систему ОЖ.
Если в картере то гильза или помпа было и то и то
Колеги, не будьте байдужими, йду до машини і не знаю, до чого братися, давайте вирішимо проблему разом.
Колеги, не будьте байдужими, йду до машини і не знаю, до чого братися, давайте вирішимо проблему разом.
Вчора четвертий день, жодної каплі антифризу на папері, долили 350 мл антифризу в бачок, чекаємо. Нагадаю, піддон знятий, постелено папір, рівень зменшується, на папір не капає. Якщо є міркування, зателефонуйте, будь-ласка. 0679938926.
Вчора четвертий день, жодної каплі антифризу на папері, долили 350 мл антифризу в бачок, чекаємо. Нагадаю, піддон знятий, постелено папір, рівень зменшується, на папір не капає. Якщо є міркування, зателефонуйте, будь-ласка. 0679938926.
Сьогодні те саме, рівень зменшився, нічого не капає. Завтра знімаємо кришку розпредвала, дамо тиску і, думаю, все стане зрозуміло. Далі буде.
Сьогодні те саме, рівень зменшився, нічого не капає. Завтра знімаємо кришку розпредвала, дамо тиску і, думаю, все стане зрозуміло. Далі буде.
Весь день простояла машина з тиском одна атм в системі охолодження інічого --- тиск тримається, антифриз не капає.Вирішили ставити піддон ітут почав капати антифриз з масляного насоса, зняли трубку подачі масла в блок ---- тече антифриз. Вивчаємо систему змазки...
По кількості переглядів тема цікава, продовжуємо. Зняли масляний насос --- повен антифризу, думаю, до пів-літри антифризу повиливалося. Ще кілька капель капнуло атифризу з масляної магістралі, а потім тільки каплі масла. Де шукати слабину, які міркування?
Ну що, панове, жодних припущень? Допоможіть.
Щойно від машини, за добу тиск впав з 1,0 до 0,2 атм, жодноі каплі антифризу на підлогу, тільки масло. Що цікаво, за тиждень часу масло мало б перестатикапати, а його багато. Хто знає відповідь?
Сьогодні неділя, є вільний час аналізувати. Отже, в перший-другий день після зняття піддона антифриз/ОР/ пропадав інтенсивно --- першого дня 1,5 см рівня в бачку, другий --- 1,0 см, потім по 1-2 мм в день. Складається враження, що при охолодженні двигуна ОР перетікала в систему змащування через тріщину або нещільність і витискала масло з каналів. Нагадаю, що вкінці кінців ОР полилася з масляного насоса і каналу нагнітання масла в систему змазки. Весь час масло інтенсивно капало з маслоприйомника і зливних каналів з головки. Після зняття масл. насоса повного ОР з блока капає по каплі масла/ з каналу високого тиску/ і продовжує інтенсивно капати зі зливних каналів головки. Як ОР попала в масляні канали, де тиск масла до 6-8 атм? Це при тому, що до цього масло в ОР не попадало, антифриз чистий. З чого починати пошук? На сьогодні знято піддон, в маслі емульсії нема.
Приймаю рішення, бо вже голова болить від мозкового штурму --- починаю з теплообмінника.
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы