Рус

Пропадає антифриз Преміум 420 дці.

Количество постов — 32
Прошу допомоги. Потихенько пропадав антифриз, всюди сухо, сапун вентиляціі солодкий та з емульсією. Зняли піддон, постелили папір, сьогодні другий день--- тільки масло. Що далі? Що слідуюче? На жаль, на питання про те, чи пропадає антифриз при русі чи на стоянці , відповіді не знаю. Дякую.
0
0
Поделиться
Прошу допомоги. Потихенько пропадав антифриз, всюди сухо, сапун вентиляціі солодкий та з емульсією. Зняли піддон, постелили папір, сьогодні другий день--- тільки масло. Що далі? Що слідуюче? На жаль, на питання про те, чи пропадає антифриз при русі чи на стоянці , відповіді не знаю. Дякую.
Стаканчики под форсунками меняй
0
0
Поделиться
Стаканчики под форсунками меняй
Стаканчик однією стороною до обратки, іншою в камеру згорання, як попадає до вентиляціі? І ще. Якщо виною водяна помпа, то як вона себе проявляє?
0
0
Поделиться
Если в картере то гильза или помпа было и то и то
0
0
Поделиться
Нужно опрессовывать систему ОЖ.

0
0
Поделиться
Если в картере то гильза или помпа было и то и то
Сьогодні третій день без піддона --- на папері антифризу немає, рівень  зменшився. Хоча б капля капнула, якщо це гільза або помпа, але нічого. Є думка, що проблема в головці або прокладці під головкою і антифриз збирається біля розподільчого вала, там є ванночки. Хтось таке зустрічав? Міняти для прикладу помпу не проблема, але хочеться бути впевненим, що проблема знайдена і не діяти методом  заміни всього підряд. Які будуть міркування?
0
0
Поделиться
Колеги, не будьте байдужими, йду до машини і не знаю, до чого братися, давайте вирішимо проблему разом.
0
0
Поделиться
Колеги, не будьте байдужими, йду до машини і не знаю, до чого братися, давайте вирішимо проблему разом.
Дай воздух в расширительный бачок 0.5 ладонью можно уплотнить. Желательно на прогретый двигатель 
2
0
Поделиться
Вчора четвертий день, жодної каплі антифризу на папері, долили 350 мл антифризу в бачок, чекаємо. Нагадаю, піддон знятий, постелено папір, рівень зменшується, на папір не капає. Якщо є міркування, зателефонуйте, будь-ласка. 0679938926.
0
0
Поделиться
Вчора четвертий день, жодної каплі антифризу на папері, долили 350 мл антифризу в бачок, чекаємо. Нагадаю, піддон знятий, постелено папір, рівень зменшується, на папір не капає. Якщо є міркування, зателефонуйте, будь-ласка. 0679938926.
Смотри в кабине,радиатор печки,краны патрубки итдтп.на Атего литров 5 ушло пока нашли,при том свиду все сухо,может и у тебя так.
0
0
Поделиться
Сьогодні те саме, рівень зменшився, нічого не капає. Завтра знімаємо кришку розпредвала, дамо тиску і, думаю, все стане зрозуміло. Далі буде.
0
0
Поделиться
Сьогодні те саме, рівень зменшився, нічого не капає. Завтра знімаємо кришку розпредвала, дамо тиску і, думаю, все стане зрозуміло. Далі буде.
Дать воздух в систему охлаждения и переодически проворачивать двигатель на Вольво так нашли протрухшую гильзу
0
0
Поделиться
Весь день простояла машина з тиском одна атм в системі охолодження інічого --- тиск тримається, антифриз не капає.Вирішили ставити піддон ітут почав капати антифриз з масляного насоса, зняли трубку подачі масла в блок ---- тече антифриз. Вивчаємо систему змазки...
0
0
Поделиться
По кількості переглядів тема цікава, продовжуємо. Зняли масляний насос --- повен антифризу, думаю, до пів-літри антифризу повиливалося. Ще кілька капель капнуло атифризу з масляної магістралі, а потім тільки каплі масла. Де шукати слабину, які міркування?
0
0
Поделиться
Ну що, панове, жодних припущень? Допоможіть.
0
0
Поделиться
Как вариант теплообменик..
0
0
Поделиться
Как вариант теплообменик..
Завжди розумів для себе, що тиск масла вищий і, відповідно, масло може попадати в систему охолодження, а навпаки --- ні. Тим більше, тут антифриз в каналі високого тиску масла, але масла немає в сист. охолодження. Сподівалися на помпу або гільзи, а тут головоломка. Може, хтось мав подібну ситуацію?
0
0
Поделиться
Щойно від машини, за добу тиск впав з 1,0 до 0,2 атм, жодноі каплі антифризу на підлогу, тільки масло. Що цікаво, за тиждень часу масло мало б перестатикапати, а його багато. Хто знає відповідь?
0
0
Поделиться
Сьогодні неділя, є вільний час аналізувати. Отже, в перший-другий день після зняття піддона антифриз/ОР/ пропадав інтенсивно --- першого дня 1,5 см рівня в бачку, другий --- 1,0 см, потім по 1-2 мм в день. Складається враження, що при охолодженні двигуна ОР перетікала в систему змащування через тріщину або нещільність і витискала масло з каналів. Нагадаю, що вкінці кінців ОР полилася з масляного насоса і каналу нагнітання масла в систему змазки. Весь час масло інтенсивно капало з маслоприйомника і зливних каналів з головки. Після зняття масл. насоса повного ОР з блока капає по каплі масла/ з каналу високого тиску/ і продовжує інтенсивно капати зі зливних каналів головки. Як ОР попала в масляні канали, де тиск масла до 6-8 атм? Це при тому, що до цього масло в ОР не попадало, антифриз чистий. З чого починати пошук? На сьогодні знято піддон, в маслі емульсії нема.
0
0
Поделиться
Приймаю рішення, бо вже голова болить від мозкового штурму --- починаю з теплообмінника.
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

1/2

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы