Рус
Reno Magnum 480DXI 2005
Количество постов — 26
Добрий день. Підкажіть, може хто стикався. Машина Рено Магнум 480DXI 2005 року, автомат. Тяги не має, заводиться довго і великий розхід (на круг 39-42 літри). Компютерна діагностика показує що все добре, ніяких помилок. Всі фільтри поміняні, форсунки зроблені, насос качає, клапана регулювали. Незнаю що йому бракує.
Водій нормальний, сам перевіряв неодноразово розхід. Машина тяги не має , тупа. Інтеркулер димом не перевіряли, але візуальних пошкоджень невидно, і не чути щоб був пробитий! Від пробитого завжди є звук, свист. Возимо не більше 22т. А в чому причина незрозуміло. Чув що буває ще датчик тиску повітрі чи щось в цьому роді виходить з строю, але комп помилок ніяких не показує, перевіряли уже 4 рази. Може стикався хто з таким?
пос
мотрте сами патрубки интеркулера просто била такая ситуацыя в парке 6таких машин с рефом 24-26 тонн расход 34-36 л по бездорожью.украины
мотрте сами патрубки интеркулера просто била такая ситуацыя в парке 6таких машин с рефом 24-26 тонн расход 34-36 л по бездорожью.украины
Дякую за поради. Я от і хочу привести розхід в норму, при 22 т 33-35 літрів це б мене влаштувало, але ж не 40 літрів та ще й не їде так як треба, ніби на черепасі. Приїде машинка, ще перевірю ретельно інтеркулер. Але мало надії, що це він, чи патрубки. В усіх випадках коли бували проблеми з інтеркулером завжди був присутній свист.
Водій нормальний, сам перевіряв неодноразово розхід. Машина тяги не має , тупа. Інтеркулер димом не перевіряли, але візуальних пошкоджень невидно, і не чути щоб був пробитий! Від пробитого завжди є звук, свист. Возимо не більше 22т. А в чому причина незрозуміло. Чув що буває ще датчик тиску повітрі чи щось в цьому роді виходить з строю, але комп помилок ніяких не показує, перевіряли уже 4 рази. Може стикався хто з таким?
На 480 E-TECH,була подібна ситуація,розхід з тентом 38-40 л.без перегруза непрацював датчик турбіни (діагностується тільки при завантаженій машині з електриком в кабіні і зі сканером,на місці всі параметри в нормі), поміняли один-другий робочим виявився тільки 5-й,зараз розхід 31-33 л.
згоден що датчик турбини але при нагрузки 100% зявляласяб помилка та включався аварийний режим двигун не розвивав бiльше1000 обертiв
На 480 E-TECH,була подібна ситуація,розхід з тентом 38-40 л.без перегруза непрацював датчик турбіни (діагностується тільки при завантаженій машині з електриком в кабіні і зі сканером,на місці всі параметри в нормі), поміняли один-другий робочим виявився тільки 5-й,зараз розхід 31-33 л.
Де робили діагностику, може і мені то того майстра звернутись? Якщо чоловік уже стикався з чимось подібним то швидше зможе поломку знайти.
я теж міняв датчик турбіни і теж зменшився розхід а комп видае тільки активні помилки цю може непоказувати попробуйте датчик турбіни поміняти, бажано біля великої розборки.
Все проблемы с датчиком турбины, возможно пробитым интеркалярном и т.д. должна была показать компьютерная диагностика (при условии, что она была сделана грамотно), необходимо так же проверить как минимум давление топлива в контуре низкого давления и компрессию (могут прорываться газы через стаканы форсунок) - если будете в Одессе приезжайте к нам на диагностику 050 448 58 74 попробуем решить Вашу проблему.
я теж міняв датчик турбіни і теж зменшився розхід а комп видае тільки активні помилки цю може непоказувати попробуйте датчик турбіни поміняти, бажано біля великої розборки.
Я купляв на сервісі "Рено" з їхнім монтажем 550 грн. і з умовою, якщо він летить за 6 місяців заміна-обмін безкоштовний.
Бачу крім датчика турбіни нічого уже не залишилось. Дзвонив на рено сервіс, датчики є в наявності. Повернеться машинка зразу поїду на сервіс. Дякую всім за поради!
Бачу крім датчика турбіни нічого уже не залишилось. Дзвонив на рено сервіс, датчики є в наявності. Повернеться машинка зразу поїду на сервіс. Дякую всім за поради!
если не поможет замена датчика турбины, проверь вискомуфту, если она неисправна до +5 л на сотню обеспечено. Хотя встречаются такие случаи редко
якраз віскомуфта зразу показуе помилку обороти вентилятора-0- у мене так було поки не поміняли її.
Какая цена датчина на DXI 12
похоже на насос форсунки -выработка в клапанах. По диагностике покажет большой расход
067 466 20 67 Николай
похоже на насос форсунки -выработка в клапанах. По диагностике покажет большой расход
067 466 20 67 Николай
Фурсунки перевіряли, точніше замінили всі 6. В клапанах вироботки немає, провіряли (міняли форсунки дивились, зазори виставляли ).
Добрый день! Подскажите как проверить насос низкого давления Magnum Mack 440 2001 г.в. как сделать этот датчик и какие показатели должны быть. Не имеем возможности к вам попасть были бы рады если вы нам поможете. За ранее спасибо
Добрый день! Подскажите как проверить насос низкого давления Magnum Mack 440 2001 г.в. как сделать этот датчик и какие показатели должны быть. Не имеем возможности к вам попасть были бы рады если вы нам поможете. За ранее спасибо
проверяется "чемоданчиком", в Киеве бываете?
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы